Vekil İmam-Hatip ve Müezzin-Kayyım Alım İlanı

Vekil İmam-Hatip ve Müezzin-Kayyım Alım İlanı

Adıyaman İl Müftülüğü Vekil İmam-Hatip ve Müezzin-Kayyım alım duyurusu yayınladı.

İşte o Duyuru ;

Aşağıda unvanı, hizmet sınıfı, kadro derecesi, kadro adedi, münhal kadronun yer ve süresi için sözlü uygulamalı sınavla dolu kadrolara açıktan Vekil İmam Hatip ve Müezzin Kayyım ataması yapılacaktır.

SINAVA KATILMA  ŞARTLARI:

1-657 sayılı Devlet Memurları Kanununun 48/A maddesinde aranan genel ve özel şartları taşımak.

2-Diyanet İşleri Başkanlığı Atama ve Yer Değiştirme ve Sınav Yönetmeliğinde belirtilen asil İmam Hatiplerde aranan şartları taşımak.

3-Vekil İmam Hatip ve Müezzin Kayyım Sınavına müracaat edecek adaylar arasında;

a) ÖSYM’ce yapılan 201 yılı Din Hizmetleri Alan Bilgisinde (DHBT) en az 60 ve üzeri puan almış olması.

b) ÖSYM’ce yapılan 201 KPSS sınavına girmiş olması

c) İlimiz Müftülüğünce yapılacak Mesleki Yeterlik Sınavında başarılı olmak Sınav ortalaması 70 (yetmiş) ve üzeri olanlar başarılı sayılacaktır.

d) Sınav sonuçları, sınavın bitimi ve iş işlemlerin tamamlanmasından sonra İlimiz Müftülüğü İnternet Sitesinden ilan edilecek olup ayrıca adaylara tebligat yapılmayacaktır.

e) Sınavda başarılı olanlar arasında ortalaması en yüksek olandan başlamak üzere başarı listesi hazırlanarak görevlendirilme yapılacaktır.

g) Vekil İmam Hatiplik ve Vekil Müezzin Kayyımlık için İhtiyaç olması halinde başarılı olanlardan sırası gelenler alınacaktır.

h) Bu başarı listesi 31.12.2018 tarihine kadar geçerli olacaktır.

ı) ÖSYM’ce yapılan 2016 yılı Din Hizmetleri Alan Bilgisinin (DHBT) süresi bitmesi halinde bu sınavın geçerlilik süresi bitmiş olacaktır. Terör örgütlerinde veya Milli Güvenlik Kurulunca Devletin Milli Güvenliğine karşı faaliyette bulunduğuna karar verilen yapı, oluşum veya gruplara üyeliği, mensubiyeti veya iltisakı yahut bunlarla irtibatı tespit edilenler görevlendirilmeleri yapılsa bile görevlendirilmeleri iptal edilecektir. Ayrıca haklarında gerekli yasal işlem yapılacaktır.

Başvurular 14.02.2018 – 28.02.2018 tarihleri arasında mesai bitimine kadar İlimiz Müftülüğüne şahsen başvurmaları ve imtihanın yapılacağı 01.03.2018 perşembe günü saat 09.00’da İlimiz Müftülüğünde hazır bulunmaları ilan olunur.

4- Şartları taşıyan adaylar (Evrak olarak;1 dilekçe, 2 kimlik fotokopisi, 3 diploma fotokopisi, (Kimlik ve Diplomanın Asılları getirilecektir.)

5- 2016 DHBT,  KPSS Bilgisayar çıktıları),

6- Askerlik ve Sağlık bakımından sakıncaları olmadığına dair yazılı beyanı

7- Sabıka belgesi ile birlikte başvurmaları gerekmektedir.

 

 

 

BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ