Türkiye Diyanet Vakfı burs programları başvuruları başladı

Türkiye Diyanet Vakfı burs programları başvuruları başladı

Eğitim alanında yaptığı çalışmalarla kalpleri insan, vatan, ümmet ve din sevgisiyle dolu, özgüveni yüksek ve donanımlı bir neslin yetişmesine katkıda bulunan Türkiye Diyanet Vakfı, 2018-2019 eğitim-öğretim döneminde de öğrencilere desteklerini sürdürüyor.

Kur’an kurslarından, hafızlık eğitimine, İmam Hatip lisesinden üniversiteye, yüksek lisanstan doktoraya kadar eğitimin her kademesinde desteklerini sürdüren TDV, başta İlahiyat Fakülteleri olmak üzere, farklı bölümlerde okuyan Lisans ve Lisansüstü öğrenciler ve dünyanın 111 ülkesinden öğrencilerin eğitimine destek veriyor.

Türkiye Diyanet Vakfı, lise, lisans, yüksek lisans ve doktora düzeyindeki öğrencilerden uygun şartları taşıyanlara eğitim programları kapsamında burs desteği sağlıyor.

Yurt içinde eğitim gören öğrencilere burs ve eğitim yardımları yapılırken, yurt dışından Türkiye’de eğitim imkânı sunulan öğrencilerin bütün ihtiyaçları da Vakıf tarafından karşılanıyor.

Eğitime destek kapsamında İlahiyat Akademi Burs Programı, Özel Destek Akademi Programı, Lisansüstü İlahiyat Akademi Programı, Uluslararası İmam Hatip Liselerinde Öğrenim Gören Yerli Öğrenci Bursu ve İmam Hatip Lisesi Hafızlık Burs Programı gibi başlıklarla düzenli burslar veriliyor.

Eğitim alanında yapılan çalışmaları öncelikli faaliyetleri arasında gören TDV, burs imkânları ile birlikte barınma ve farklı eğitim sisteminden gelen öğrenciler için tamamlayıcı eğitim imkânları da sağlıyor.

Türkiye Diyanet Vakfının 22 ilde bulunan 31 üniversite öğrenci yurdunda kalan öğrencilerde burs imkânlarından yararlanabilecek.

Ayrıca Diyanet İşleri Başkanlığı ve Türkiye Diyanet Vakfı Şubeleri vasıtasıyla Vakfın stratejik amaç ve hedefleri ile eğitim ve kültür hizmetleri politikaları çerçevesinde, yükseköğrenim öğrencilerinin barınmalarına destek vermek ve ilim, kültür, sanat alanlarında gelişimlerine destek olmak amacıyla şube öğrenci barınma desteği veriliyor.

TDV burs programlarına başvurular 21 Eylül 2018 Cuma gününe kadar devam edecek. Burs başvuruları www.tdv.org ve www.tdvegitimkultur.org adresinden yapılabiliyor.

Burs Başvurusunda Bulunmak için ;

TDV BURSLAR

BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ