Taşeron işçileri kadroya geçiş sınavı baraj puan kaç olacak?

Taşeron işçileri kadroya geçiş sınavı baraj puan kaç olacak?

2018 yılı itibariyle Taşeron işçileri kadroya geçmek için sınava tabii tutulacak. Peki taşeron işçileri kadroya geçmek için kaç puan alması gerekiyor. Taşeron kadroya geçiş sınavı ile ilgili detaylar haberimizde…

Türkiye’de çalışmakta olan 900 bin civarı taşeron işçinin 450 bini çıkacak olan taşeron yasası aracılığı ile kamuda kadroya geçecek. Binlerce kişinin merakla beklediği taşeron işçilerinin kadroya geçiş süreciyle ilgili detaylar ise gelmeye devam ediyor. Peki 2018 yılı itibariyle taşeron işçileri kadroya geçiş sınavında baraj kaç olacak? Kaç puan alan kadroya geçebilecek? İşte taşeron işçileri kadroya geçişte gireceği sınavın detayları….

SINAVDAN KAÇ PUAN ALAN KADROYA GİRECEK?

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Jülide Sarıeroğlu tarafından taşeron işçilere uygulanacak olan sınav hakkında değerlendirmeler yapılırken taşeronların kamuya geçebilmek için taşeron sınavından 100 üzerinden en az 50 puan almaları gerektiğini ve sınavın kolay olacağı vurgulandı.

BAKAN TARİH VERDİ!

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Jülide Sarıeroğlu, taşeron düzenlemesine ilişkin, “Yaklaşık iki gün içerisinde çalışmamız tamamlanmış ve yasal zemine kavuşması konusunda adımlarımız atılmış olacak” dedi.

BAŞBAKAN’DAN TAŞERON AÇIKLAMASI

Taşeronların devlette daimi kadroya alınması ile ilgili çalışmalar tamamlanma aşamasına geldi. Biz henüz daha içeriği nedir, kimler vardır, böyle bir açıklama yapmış değiliz. Birkaç gün sonra mesele net olarak ortaya çıkacaktır. Onun için şu anda söylenenlere itibar etmeyin.”

BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ