SteelSeries sponsorluğundaki VALORANT Turnuvası kayıtları başladı

Split’in orta sokaklarından Icebox’un buz kesen fırtınalarına uzanacak SteelSeries sponsorluğundaki VALORANT Turnuvası’nın kayıtları başladı …

SteelSeries sponsorluğundaki VALORANT Turnuvası kayıtları başladı

Split’in orta sokaklarından Icebox’un buz kesen fırtınalarına uzanacak SteelSeries sponsorluğundaki VALORANT Turnuvası’nın kayıtları başladı. Turnuvada 5 kişilik kadrolardan oluşacak 256 grup ve toplamda bin 280 oyuncu ile 2021 SteelSeries e-spor serisi çabasının birinci adımları atılacak. 25 – 27 Ocak 2021 tarihleri ortasında kadrolar yarı finale çıkmak için birbirleriyle ön eleme maçlarında uğraş edecek. Ön eleme müsabakaları bir, yarı final müsabakaları üç, final müsabakası ise 5 oyun üzerinden oynanacak.

25 Ocak’ta başlayacak A ve B Kümesi Eleme Turu’nda her biri 64 kadrodan oluşan A ve B kümelerinde bulunan kadrolar, tek maç üzerinden çaba edecek. Her kümeden bir kadro yarı finale yükselme hakkı kazanacak. 26 Ocak’ta ise C ve D Kümesi Eleme Tipi gerçekleştirilecek. Tekrar her biri 64 gruptan oluşan C ve D kümelerinde yer alan kadrolar, tek maç üzerinden karşı karşıya gelecek ve her kümeden bir kadro yarı finale yükselme bahtı kazanacak. 27 Ocak’ta ise SteelSeries sponsorluğundaki VALORANT Turnuvası Küme Eleme Turları’ndan birinci olarak çıkan dört grup, 28 Ocak’ta gerçekleştirilecek büyük finale çıkmak için sessiz ve stratejik adımlarla rakiplerini alt etmeye çalışacak.

Ekiplerin motive kaynağı SteelSeries mükafatları

SteelSeries sponsorluğundaki VALORANT Turnuvası’nda uğraş edecek ekipler 28 Ocak’ta final müsabakasının akabinde, birbirinden pahalı SteelSeries mükafatlarına sahip olacak. Grupları motive edecek düzeyde kıymetli SteelSeries ekipmanları ortasında; birinci ekip için Apex Pro Klavye, ikinci kadro için Arctis 7 Wireless Kulaklık, üçüncü ekip için Aerox 3 Wireless Mouse ve dördüncü kadro için ise QCK Prism XL Mousepad yer alıyor.

ETİKETLER:
BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ