SON DAKİKA-Sınava girmeye hak kazananlar belli oldu

SON DAKİKA-Sınava girmeye hak kazananlar belli oldu

SON DAKİKA – Sınava girmeye hak kazananlar belli oldu

Diyanet İşleri Başkanlığı, 2018 Yılı Mushafları İnceleme ve Kıraat Kurulu Üyeliği Sınavı’na (Sözlü) başvuran adaylardan sınava girmeye hak kazananları açıkladı

Diyanet İşleri Başkanlığı merkez teşkilatında münhal bulunan; unvanı, sınıfı ve adedi belirtilen kadrolara sözlü sınav sonucuna göre kurum içi naklen “Mushafları İnceleme ve Kıraat Kurulu Üyesi” alımı yapacağını açıklamıştı.

Başvuruların alınmasının ardından şartları taşıyan adaylar için çalışmalar tamamlanarak sınava girmeye hak kazananlar açıklandı.

ÖĞRENMEK İÇİN TIKLAYINIZ>>>

Başkanlıktan yapılan açıklama;

​2018 Yılı Mushafları İnceleme ve Kıraat Kurulu Üyeliği Sınavı’na (Sözlü) başvuran adaylar “Sınav Giriş Belgesi”ni, https://dibbys.diyanet.gov.tr adresinden alabileceklerdir.

Sözlü sınava girmeye hak kazanan adaylar, T.C. Kimlik No’lu kimlik belgelerinden (nüfus cüzdanı, pasaport) biri ve sınav giriş belgesi ile birlikte saat 09:00’da sınav giriş belgesinde belirtilen sınav tarihi ve sınav merkezinde hazır bulunacaklardır. Kimlik belgesi ve sınav giriş belgesi bulunmayan adaylar sınava alınmayacaktır.

İlgililere duyurulur.

BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ