Muşlu minikler Kur’an’a geçmenin sevincini yaşadı

Muşlu minikler Kur’an’a geçmenin sevincini yaşadı

Muş Sütlüce Mahallesi’ndeki Ayşe Memiş 4-6 Yaş Kur’an Kursu’nda, Kur’an eğitimi alan ve Kur’an-ı Kerim’e geçen 13 öğrenci için “Kur’an-ı Kerime Geçiş Merasimi” düzenlendi.

4-6 Yaş Grubu Kur’an Kursları 10. yıl etkinlikleri kapsamında düzenlenen merasimde Muş Valisi Doç. Dr. İlker Gündüzöz, Belediye Başkanı Feyat Asya ve İl Müftüsü İbrahim Halil Demir miniklerin sevincine ortak oldu.

Merasimde konuşan Vali Gündüzöz, çocuk ve gençlerin geleceğin teminatı olduğunu belirterek iyi bir şekilde yetişmeleri için gayret ettiklerini söyledi.

Diyanet İşleri Başkanlığının 4-6 Yaş Kur’an Kursları projesinin öneminden bahseden Vali Gündüzöz, 4-6 Yaş Kur’an kurslarında çocukların milli ve manevi değerlerle yetişmesine katkı sunulduğunu ifade etti.

Vali Gündüzöz, çocukların yetişmesine katkı sunan İl Müftülüğü ve Kur’an Kursu öğreticileri ile ailelere teşekkür etti.

muş-kur'an-kusu-4-6-yaş-33

İl Müftüsü İbrahim Halil Demir ise açılışta yaptığı konuşmada 4-6 Yaş Kur’an kurslarına büyük bir teveccüh olduğunu belirterek katılımcılara teşekkür etti.

muş-kur'an-kusu-4-6-yaş-22

Program, Kur’an’a geçen öğrencilerin sunumu sonrası belge ve  hediye takdimiyle sona erdi.

muş-kur'an-kusu-4-6-yaş-55

Prof. Dr. Karslı: Müslüman, iyi olan ve iyilik için yol gösterendir

Prof. Dr. Karslı: Müslüman, iyi olan ve iyilik için yol gösterendir

– Ayşe Memiş 4-6 Yaş Kur’an Kursu

Hayırsever iş adamı Hüsamettin Memiş tarafından müstakil olarak yaptırılan 4-6 yaş Kur’an Kursu 2022 yılında eğitim faaliyetine başladı. Hali hazırda tam gün eğitim faaliyetlerine devam eden kursta 45 öğrenci eğitim görüyor.

BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ