Köylü kılığına girmişti, SİHA’lar nokta atışı vurdu!

Terör örgütü PKK’da kelamda Hakurk sorumlusu Serhat Tendürek kod isimli Deniz Demir istihbari operasyon ile hava harekatı sonucunda etkisiz hale …

Köylü kılığına girmişti, SİHA’lar nokta atışı vurdu!

Terör örgütü PKK’da kelamda Hakurk sorumlusu Serhat Tendürek kod isimli Deniz Demir istihbari operasyon ile hava harekatı sonucunda etkisiz hale getirildi. Köylü kılığına giren teröristin SİHA’lardan kaçamadığı ortaya çıktı.

Sabah’ta yer alan habere göre yüzlerce teröristin silahlı eğitimlerinden sorumlu olan Demir, İHA ve SİHA’lar ile F-16’ları yanıltmak için Kandil bölgesinde bir bölgeden diğer bir bölgeye geçiş yaparken sivil kıyafetlerle silahsız dolaşarak köylü imajı veriyordu. Teröristin tekrar sivil kıyafetle arazi aracıyla hareket halindeyken öldürüldüğü ortaya çıktı.

NURETTİN DEMİRTAŞ DETAYI

Teröristin mevtini iki yıl gizleyen PKK, Selahattin Demirtaş’ın ağabeyi olan Nurettin Demirtaş’la birlikte çektiği fotoğraflarını mevt haberiyle birlikte yayımladı. Kelamda Hakurk Eyalet sorumlusu teröristin Selahattin Demirtaş’ın ağabeyi olan Nurettin Demirtaş, PKK merkez komite üyesi ve 10 milyonluk kırmızı listede aranan Cemal Şerik ve HDP’li milletvekillerini Kandil’de ağırlayan “Ronahi Serhat” kod isimli Filiz Duman’la fotoğrafları da ortaya çıktı.

ÖRGÜT KONGRESİNDE KONUŞMA İMGELERİ…

SİHA’lardan kaçamayan PKK’lı terörist Tendürek’in ayrıyeten Kandil’de bir örgüt kongresinde konuşma yaparken de fotoğrafları yayımlandı.

NE OLMUŞTU?

PKK terör örgütünün Kandil, Hakurk Kampında kelamda sorumlulardan Deniz Demir MİT ve TSK’nın anlık istihbarata dayalı düzenlediği nokta hava harekâtıyla 5 muhafazasıyla birlikte öldürülmüştü. Serhat Tendürek kod isimli haine dair çıkan malzemeler çok konuşulmuştu.

KAYNAK: SABAH
ETİKETLER:
BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ