İl Müftüsü, İftira Atılan İmamı Savundu !

İl Müftüsü, İftira Atılan İmamı Savundu !

Kocaeli , Kartepe’de iki hafta önce gerçekleştirilen 6. Muhtarlar Toplantısına Kocaeli Valisi Hüseyin Aksoy, Kartepe Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez, İl Müftüsü Yusuf Doğan ile yine farklı birimlerin il müdürleri ve muhtarlar katılmıştı.
Bu toplantıda Arslanbey Mahalle Muhtarı Sedat Topal, çok konuşulan bir çıkış yapmıştı.
Muhtar Topal, Kartepe İlçe Müftüsü Mustafa Nurgün’ün cami derneğinin topladığı paralarla kendine araba aldığı iddiasında bulunmuştu.

GEREKEN CEVAP VERİLDİ ! 
Konuyla ilgili İl Müftüsü Yusuf Doğan En Kocaeli gazetesine açıklamalarda bulundu.

İl Müftüsü Yusuf Doğan, “Ben de bu talihsiz sözlerin söylendiği toplantıda bizzat yer alıyordum. İlçe Müftümüz için böyle sözler söylendi. Ne yazık ki bir muhtar arkadaşımız bazı talepleri yerine gelmediği için ortaya böyle iddialar attı. Açıkçası çok da itibar etmedik. İlçe müftümüz de kürsüden gereken cevabı verdi” dedi.

YALAN YANLIŞ İTHAMLAR
Sözlerini devam ettiren İl Müftüsü Yusuf Doğan, “Bizler devlet memuruyuz. Mevzuat olmadan iş yapmamız mümkün değil. Biz araba alacaksak kanuna uygun şekilde, mevzuat çerçevesinde alırız. Muhtar arkadaşı çok ciddiye almadık. Çünkü söyledikleri doğru değil. Yalan yanlış ithamlarda bulundu” açıklamasında bulundu.

 

Kaynak : En Kocaeli 

BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ