GÜNAYDIN SULTAN CAMİİ’NİN TEMELİ TÖRENLE ATILDI

GÜNAYDIN SULTAN CAMİİ’NİN TEMELİ TÖRENLE ATILDI
Melikgazi İlçesi Anbar mahallesinde hayırsever vatandaşların katkılarıyla yapılacak olan Günaydın Sultan Camii’nin temeli 27.10.2017 Cuma günü saat 12:00’da düzenlenen törenle atıldı.

Temel atma törenine, AK Parti  Kayseri  Milletvekili Sayın Sami Dedeoğlu, Vali Yardımcısı Sayın Ali Uslanmaz, İl Müftüsü Doç. Dr.  Sayın Şahin Güven,  Melikgazi Kaymakamı Sayın Erkaya Yırık,  Melikgazi Belediye Başkanı Sayın Memduh Büyükkılıç, AK Parti  Melikgazi İlçe Başkanı Sayın Gökhan Ülke, Oto Sanatkârlar Odası Başkanı Sayın Şeyhi Odakır,  AK Parti Melikgazi Gençlik Kolları üyeleri ile muhtarlar, meclis üyeleri, belediye çalışanları ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Temel atma töreninde konuşan hayır sahibi Şükrü Günaydın, tüm katılımcılara teşekkür ederek, herkesin küçük, büyük meblağ demeden mali ölçülerde hayır sahibi olması ve bu mutluluğu tatması gerektiğini söyledi.

Her Cuma namazı çıkışında veya öncesinde açılış, temel atma gibi bir etkinlik gerçekleştirdiklerini ifade eden Başkan Dr.  Memduh Büyükkılıç ise, “Kayseri’nin neresine baksanız hangi okul, hangi dini tesis, üniversitelerimizin binalarında hep, bir hayırseverimizin ismini görüyoruz. Marka şehir  Kayseri hayırseverler şehri olarak da anılmaktadır.  Melikgazi Belediyesi olarak biz de özellikle eğitim alanında yaptığımız yatırımlar ile hayırsever belediyeyiz. Bununla da gurur duyuyoruz. Günaydın Sultan Camisi’nin temel atma töreni için burada toplanmış bulunuyoruz. Ayrıca Anbar Mahallesinde Kentsel  Dönüşüm Projesi kapsamında yoğun bir planlı şehirleşme gerçekleşmektedir. Modern, sağlıklı ve çok katlı binalar yükselmektedir” dedi.

Program, İl Müftüsü Sayın Güven tarafından yapılan dua sonrası,  kurban kesilmesi ile sona erdi. Temel atma töreni sonrası katılımcılara aşure ikramında bulunuldu.

 
-Doğru-Tarafsız-İlkeli –
 
Diyanet Teşkilatının Haber Merkezi – Diyanet haberler – Dini Haberler
BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ