Gökçebey’de başarılı din görevlileri ödüllendirildi

Gökçebey’de başarılı din görevlileri ödüllendirildi

Gökçebey İlçe Müftülüğü tarafından gerçekleştirilen çeşitli faaliyetlerde başarılı olan din görevlileri Gökçebey Kaymakamı Emrah Aslan tarafından “Başarı Belgesi” ile ödüllendirildi.

Ödül töreninde konuşan Kaymakam Aslan, din görevlilerini başarılı ve özverili çalışmalarından dolayı tebrik etti.

Din görevlilerinin toplumdaki önemini ve değerini dile getirmek suretiyle dikkat edilmesi gereken hususları hatırlatan Kaymakam Aslan, ülkemizde yaşanan deprem sonrasında depremzedeler için yapılan ayni ve nakdi yardım çalışmalarından ötürü İlçe Müftülüğünde görev yapan personele ve belge alan görevlilere teşekkür etti.



Prof. Dr. Görgülü: Sabır, mücadele etmek ve hayata tekrar tutunmaktır

zonguldak-başarı-belgesi-22

İlçe Müftüsü Osman Güneş ise “Deprem bölgesinde özveri ile görev yapmanız, depremzede kardeşlerimize yönelik ayni ve nakdi yardımlarda olağanüstü gayret ve başarı göstermeniz ile ilçemizde üç aylarda uygulanan ‘1001 Hatim Okuma’ kampanyasında gösterdiğiniz gayret ve başarı sebebiyle Sayın Kaymakamımız tarafından Başarı Belgesi ile ödüllendirildiniz. Hepinizi tebrik ediyorum. Sayın Kaymakamımıza kurumumuza ve personelimize gösterdiği teveccühten dolayı teşekkür ediyorum. Bu taltif, elbette sizlerin çalışma azminizi ve başarınızı daha da artıracak ve sizleri görevinizi daha da iyi yapma konusunda motive edecektir. Hayırlı olsun. Başarılarınızın devamını diliyorum.” diye konuştu.

Başarı belgelerinin takdiminin ardından tören sona erdi.

BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ