Erbaş, Suudi Arabistan Hac ve Umre Bakanını ziyaret etti

Erbaş, Suudi Arabistan Hac ve Umre Bakanını ziyaret etti

Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Ali Erbaş, Cidde’de Suudi Arabistan Hac ve Umre Bakanı Muhammed Salih Benten’le 2018  yılı hac organizasyonunun hazırlıklarını değerlendirdi.

Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Ali Erbaş, çeşitli resmi temaslarda bulunmak üzere Suudi Arabistan’ın Cidde şehrine gitti. Diyanet İşleri Başkanı Erbaş’ı Türkiye Cumhuriyeti Cidde Başkonsolosu Akif Menevşe ve Mekke Din Hizmetleri Ateşesi Süleyman Sarı karşıladı.

Başkan Erbaş, Cidde’de Suudi Arabistan Hac ve Umre Bakanı Muhammed Salih Benten’i makamında ziyaret etti. Görüşmede 2018 yılı hac organizasyonunun hazırlıkları değerlendirildi.

Başkan Erbaş ve Bakan Benten bu yıl gerçekleştirilecek hac organizasyonunda hacı adaylarının emniyetli, huzurlu ve kolay bir şekilde ibadetlerini yapmaları hususunda görüş alış verişinde bulundular.

Bakan Benten, Türklerin düzenli ve disiplinli hac yaptıklarını ifade ederek Başkan Erbaş’a teşekkür etti.

Başkan Erbaş, ayrıca Türkiye Cumhuriyeti Cidde Başkonsolosu Akif Menevşe’yi de ziyaret ederek, Menevşe’ye Hac ve umre organizasyonlarında vermiş olduğu destekten dolayı teşekkür etti.

Görüşmelerde Diyanet İşleri Başkanlığı Hac ve Umre Hizmetleri Genel Müdürü Enver Günenç ve Mekke Din Hizmetleri Ateşesi Süleyman Sarı da hazır bulundu.

BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ