Diyanet’ten Nakil Sınavına Girecek Cami Görevlilerine Çok Önemli Duyuru !

Diyanet’ten Nakil Sınavına Girecek Cami Görevlilerine Çok Önemli Duyuru !

Diyanet İşleri Başkanlığı Nisan ayı itibariyle cami görevlileri nakil sınavlarında önemli değişiklikler yapıyor. Uzun bir süredir sistemin alt yapı hazırlığı içerisinde olan yetkililer sistemle alakalı açıklamaları yaptı.

DİBBYS sistemi Sınav kategorisinde Cami Görevlileri Nakil sınavları bölümüne giren ilgili personele dikkat edilmesi gereken hususlar açıklandı . 

Adaylara 3 Tercih Hakkı Verilecek ! 

– Başvuru süresi 1 hafta ilan süresi 2 haftadır.
– Başvuru yaparken adaya 3 tercih hakkı verilecektir.
– Aday B,C,D cami gruplarını tercih ederken hizmet süresine göre kendisine uygun grupları tercih etmelidir. İl Müftülüğü onaylama işlemi yaparken adayın tercih edemeyeceğine karar verdiği gruplar için adayın varsa o gruptaki tercihi geçersiz sayılacaktır.
Ek Tercih Sistemi Geldi ! 
– Sözlü sınavdan sonra İlk yerleştirme işlemi yapıldığında kazananlar kazandıkları yerleri görüntüleyebilecek kazanamayanlara ise 3 ek tercih hakkı verilecektir.
– İlk Tercih Sonucu Görüntüleme Başlama/Bitiş Tarihleri ilk tercih yerleştirmesi yapılan tarih ile ek tercih yerleştirmesi yapılan tarih arasındadır.
– Ek Tercih Başlama/Bitiş Tarihleri ilk tercih yerleştirmesi yapılan tarih ile bu tarihe 2 gün eklenerek oluşturulan tarih arasındadır.
– Ek Tercih Sonucu Görüntüleme Başlama/Bitiş Tarihleri ek tercih yerleştirmesi yapılan tarih ile bu tarihe 2 gün eklenerek oluşturulan tarih arasındadır.

 

 

Kaynak : Dini Haberlerim

BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ