Diyanet’ten Bayram Mesai Ücreti Almak İsteyen Personele Duyuru !

Diyanet’ten Bayram Mesai Ücreti Almak İsteyen Personele Duyuru !

Fazla Mesai Beyanı – İKYS
Bilindiği üzere toplu sözleşmelerde (2,3,4. dönem) yer alan hükümlere göre, Vaizlere dini bayramlarda, Cami ve Mescitlerde görev yapan İmam-Hatip ve Müezzin Kayyımlara dini bayramlarda, ulusal bayramlarda ve son olarak genel tatillerde, Fiilen çalıştıkları günler için fazla mesai ücreti ödenmektedir.
İlgili görevlilerimizin, Fazla Mesai beyanlarını yapabilmelerine yönelik olarak DİBBYS uygulaması üzerinde, Fazla mesai beyanında bulunacak personelin içinde bulunulan dönemin başlangıç ve bitiş tarihleri arasına beyan yapabilecekleri modül hazırlanarak, kullanıma sunulmuştur. Fazla mesai beyan işlemlerini söz konusu modül üzerinden yapmak isteyen Birimlerimiz aşağıdaki izahatı dikkate almalıdırlar.
Buna göre;
1. Fazla mesai beyanında bulunacak personel DİBBYS’ye kendi kullanıcı adı ve şifresiyle giriş yapacaktır.
2. DİBBYS içerisinde İKYS uygulaması seçilecek ve bu uygulamanın sol kısmında yer alan “Bana Özel” başlığı altındaki ”Fazla Mesai Beyan Sayfası” menüsüne girilecektir.
3. Açılan sayfadaki ajandanın üzerinden fazla mesai beyan edeceği tarihin üzerine tıklayacak, açılan ekrandan ilgili güne karşılık gelen fazla mesai saatini (4 veya 8) girerek kaydet butonuna basacaktır.
4. Silmek veya düzeltmek istediği beyan olduğu takdirde, ajandada kayıtlı beyan yazısının üzerine tıklayacak, güncelleme ya da silme işlemini buradan yapabilecektir.

Arefe Günü Beyanı : 4 Saat
Bayram Günleri Beyanı : 8 Saat (Günlük 8 saat olarak kayıt edilecektir.)
Kayıtlar Bayram bittikten sonra 07-08-09-10 Haziran 2019 günleri kayıt edilecektir.
En son kayıt günü 10.06.2019 saat: 12:00’a kadar yapılacaktır. Sonrasında kayıt yapılmayacaktır.
Selamünaleyküm hocalarım. Yukarıda göndermiş olduğum fotoğraflarda da görüldüğü gibi Bayram günlerinde görev yapan hocalarımın fazla mesailerini; arefe günü 4 saat, bayram günleri 8 saat olarak sisteme kaydetmeleri gerekmektedir.

dini Haberlerim

 

Dini Haberlerim

 

Resmi Tatil günlerine göre diyanet personelinin alacağı mesai ücretleri ;

BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ