Diyanet-Sen :Ramazan Bozdağ için basın açıklaması yayınladı.

Diyanet-Sen :Ramazan Bozdağ için basın açıklaması yayınladı.
​Diyanet-Sen Genel Başkanı Bayraktutar; ‘’Ağrı Doğubeyazıt’ta hain terör örgütü tarafından Şehit edilen Diyanet-Sen üyesi Ramazan Bozdağ için basın açıklaması yayınladı.

Bayraktutar; Bu ülkenin geleceğine kast eden hain örgütleri lanetliyorum. Ülkemizin geleceğine kastetmeye çalışan dış kaynaklı şer odakları,nöbetleşe saldırmaya devam ediyor. Kaynakları bir olan, hiç birinin diğerinden farkı olmayan bu örgütlere karşı, dimdik ayakta duracağız. Geleceğin Türkiye’sine tahammülleri olmayanlar son kozlarını haince, sinsice yapmaktalar. Bizler ise bu oyunları yıkmakla mükellefiz” ifadelerini kullandı.

Bayraktutar Kandan beslenen herşey Terördür ve birinin diğerinden farkı yoktur. Menşeileri aynı olan bu maşalar 15 Temmuz’da kan dökerek ortaya çıkan FETÖ de Mağaralarda yaşayan PKK da aynı fabrikanın ürünüdür.

Özellikle din görevlilerinin hedef alındığını dile getiren Bayraktutar Terörün her çeşidine karşı iman kardeşliğinin üstün geleceğini bildikleri için bu saldırıları yapıyorlar.

Bizler devletimizden bölgede görev yapan, sabah akşam demeden halkımızla hemhal olan din Görevlileri İçin, silah ruhsatı izni istiyoruz dedi.

Üyemizin çalıştığı yerde sevilen bir din görevlisi olduğunu dile getiren Bayraktutar; Kardeşimiz hakkı tutup kaldırmak adına gayretli bir insandı. Gençlerle olan diyalogları belliydi. İmamlarımız hakkı anlatıp teröre karşı dik durduğu İçin haince şehit edildi.

Fakat bilmiyorlar ki bizim ölenlerimiz ŞEHİT onların ölenleri ise LEŞ’tir.

Şair ne güzel söylemiş; Ey şehid oğlu şehid, isteme benden makber,

sana âgûşunu açmış duruyor peygamber.”

Şehit edilen kardeşimize Allah’tan rahmet, gerıde kalan ailesine ve teşkilatımıza sabır diliyorum.

BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ