Diyanet-Sen : Milletin İsteğine Tercüman Oluyoruz

Diyanet-Sen : Milletin İsteğine Tercüman Oluyoruz
Diyanet-Sen Genel Başkanı Mehmet Bayraktutar, Diyanet-Sen’in kurulduğu günden beri milletle iç içe olduğunu, halkın isteklerini siyasilere, kurum ve kuruluşlara ilettiklerini belirterek “ Milletin isteklerini göz ardı eden sivil toplum kuruluşu, siyasi parti, kurum, kuruluş her ne olursa olsun tutunamamış, yok olup gitmiştir. Biz milletin isteklerinin beklentilerinin tercümanıyız. Bu yüzden de başarılıyız” dedi.

Diyanet-Sen Isparta Şubesi İl Divan Toplantısı Diyanet-Sen Genel Merkezi Ahmet Yıldız Konferans Salonu’nda gerçekleştirildi. Genel Başkan Mehmet Bayraktutar ve yönetim kurulu üyelerin de hazır bulunduğu toplantıya Isparta Şube Başkanı Osman Akçil ve yönetim kurulu üyeleri ve ilçe temsilcileri katıldı.

Divan Başkanlığı’nı Genel Başkan Yardımcısı Hacibey Özkan’ın yaptığı toplantıda konuşan Genel Başkan Mehmet Bayraktutar, Diyanet-Sen’in 14 yıldır yetkili sendika olduğunu hatırlatarak “Bizler kurulduğumuz günden beri gece gündüz demeden, kimi zaman kendi kişisel işlerimizi ihmal ederek, kimi zaman ailemizin iyi niyetine sığınarak onlarla geçirmemiz gereken vakti teşkilat çalışmalarında harcayarak, ülkemizin en ücra köşesinde görev yapan imamımın sorununu en üst makamlara taşıyarak geçirdik ve geçirmeye devam ediyoruz. Zirveye çıkmak zordur ama zirvede kalmak daha da zordur. Biz 14 yıldır bunu başardık. Milletin isteklerine tercüman olduk. Bu istekleri kimi zaman siyasilere ilettik. Kimi zaman bürokratlara ilettik. Kurumlara kuruluşlara ilettik. Bunları dikkate almayanlar milletin isteklerine kulak tıkayanlar bu gün kaybolup gitti” dedi.

Hiç Bir Şey Kendiliğinden Olmuyor

Müftülere Nikah Kıyma Yetkisi verilmesinin bu milletin isteği olduğunu belirten Bayraktutar “Biz sendika olarak müftülere resmi nikah kıyma hakkı verilmesini 2007 yılından beri dile getirdik. Niye getirdik. Biz bu milletin isteklerinin tercümanıyız. Öyle iktidar, hükümet durduğu yerde müftülere bu yetkiyi verelim demiyor. Bunlar öneriliyor, kamuoyu oluşturuluyor. Alt yapısı yapılıyor ancak öyle kabul görüyor. Milletin sesini dinleyeni de millet görüyor” şeklinde konuştu.

Akçil: İnsana Hizmet En Büyük Önceliğimizdir

Isparta Şubesi olarak güzel çalışmalara imza attıklarını belirten Isparta Şube Başkanı Osman Akçil, “Güzel bir uyum içinde çalışmalarımızı sürdürüyoruz. İlçe temsilcilerimizle diyalog halinde çalışmalarımızı yürütüyoruz. Her zaman onların yanındayız. Yaptıklarını çalışmalarda sendikamızın tüm imkanları ile onları destekliyor daha iyi hizmet için motive etmeye çalışıyoruz. Güller diyarı olarak insana değer veriyor, insana hizmeti ibadet şevki ile yapıyoruz. Bunun neticesini de üyelerimizin teveccühü ile görüyoruz. Emeği olan başta Genel Başkanımız ve yönetim kurulu olmak üzere herkese teşekkür ediyorum” ifadelerine yer verdi.

BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ