Diyanet-Sen Mersin Şubesi’nden Dayanışma Pikniği

Diyanet-Sen Mersin Şubesi’nden Dayanışma Pikniği
Diyanet -Sen Mersin Şubesi tarafından organize edilen ve şube üyeleri ve ailelerinin katıldığı dayanışma pikniği yoğun katılımla gerçekleştirildi.

Piknik programına Yenişehir İlçe Müftüsü Halil Uzun, il ve ilçe vaizlerinden Kasım Oğan, Yasin Güngör de katıldı. Piknik programında Diyanet İşleri Başkanlığı’nda görev yapıp vefat eden Kur’an Kursu hocaları, imam hatip, müezzin kayım ve daire çalışanlarından vefat edenlerin ruhları için Kuran-ı Kerimler okundu.

Piknik programında katılımcılara hitap eden Mersin Şube Başkanı Ahmet Görgülü, sendikal çalışmalar konusunda bilgi vererek örgütlü çalışmanın önemine değindi. Yetkili sendika olarak 14 yıldır Diyanet ve Vakıf çalışanlarına hizmet ettiklerini belirten Görgülü “Kardeşlik hukukunu zedelemeden hayır ve hizmette yarışarak birlikte yeni güzellikler inşa etmeye çalışıyoruz. Üzerimizde tüm çalışanların sorumluluğunu taşıyoruz. Sendikalı Olmak Çözüme ortak olmak demektir. Sendikalı olmak, her şeyden önce yalnızlıktan kurtulmak demektir. Sendikalı olmak, sendikaya üye olan binlerce kişinin gücünü yanına almak demektir, benim de söyleyecek sözlerim var demektir” dedi.

Yenişehir ilçe Müftüsü Halil Uzun da yaptığı konuşmada sivil toplum kuruluşlarının demokrasinin vazgeçilmez kuruluşları olduğunu belirterek Diyanet-Sen’e hizmetlerinden dolayı teşekkür etti.

Vaizler Kasım Oğan ve Yasin Güngör’ün yaptıkları dua ile program sona erdi.

BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ