Diyanet Radyoları İstanbul Stüdyoları dualarla açıldı

Diyanet Radyoları İstanbul Stüdyoları dualarla açıldı

Diyanet Radyoları İstanbul Stüdyoları Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Ali Erbaş’ın katıldığı törenle açıldı.

Diyanet Radyoları İstanbul Stüdyoları Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Ali Erbaş’ın katıldığı törenle açıldı.

Açılış töreninde konuşan Diyanet İşleri Başkanı Erbaş, Diyanet radyolarını irşat hizmetlerinin vasıtası olarak telakki ettiklerini belirterek, radyoların İstanbul stüdyolarının hayırlar getirmesini diledi.

Açılışın ardından İstanbul stüdyolarını gezerek yetkililerden bilgi alan Başkan Erbaş, stüdyoda radyo yayınına da katılarak Kur’an’ı Kerim tilavet etti.
Başkan Erbaş, yayında yaptığı konuşmada, “Bütün dinleyicilerimizi Diyanet Radyoları bünyesindeki, Diyanet Radyo, Diyanet Kur’an Radyo ve Diyanet Risalet Radyo’yu dinlemeye davet ediyorum. Zira Radyolarımızın her birinin en büyük amacı, milletimizin dini doğru bir şekilde öğrenmesine ve anlamasına katkı sağlamaktır” dedi.

Stüdyoların açılışında dua eden İstanbul İl Müftüsü Prof. Dr. Hasan Kamil Yılmaz, “Radyolarımızın her türlü hayrın anlatılmasına vesile eyle Ya Rabbi” niyazında bulundu.

Açılışa Başkan Erbaş’ın yanı sıra Dini Yayınlar Genel Müdürü Dr. Yüksel Salman, Din Hizmetleri Genel Müdürü Doç. Dr. Yaşar Yiğit, Mushafları İnceleme ve Kıraat Kurulu Başkanı Hafız Osman Şahin, İstanbul Müftüsü Prof. Dr. Hasan Kamil Yılmaz, kurum yöneticileri ve Diyanet Radyolarının çalışanları katıldı.

 

Haberlerimizi Facebook Grubumuzdan Takip Edebilirsiniz : Tıklayınız

BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ