Diyanet Müfettişleri, İlçe Müftüleri ile Bir Araya Geldi

Diyanet Müfettişleri, İlçe Müftüleri ile Bir Araya Geldi

Diyanet İşleri Başkanlığı Olağan Genel  Denetlemesi için Adana’da bulunan Başkanlık müfettişleri genel teftiş sonucunu değerlendirmek üzere  İlçe Müftüleri ile  toplantı düzenlendi.

İl Müftülüğü hizmet binasında  düzenlenen toplantıya  Başmüfettiş Mehmet Zeki Yılmaz, Müfettişler Bilal Karaağaç ve Halit Güldemir, İl Müftüsü Hasan Çınar, İl Müftü Yardımcıları ve İlçe Müftüleri katıldı.

Toplantıda konuşan Başmüfettiş Mehmet Zeki Yılmaz, Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr Ali Erbaş ile Rehberlik ve Teftiş Başkanı Hasan Ali Yıldız’ın selamını ileterek, denetimler esnasında tespit edilen hususlar konusunda rehberlikte bulundu.

Yılmaz,Diyanet İşleri Başkanlığınca yürütülen hizmetlerin verimliliğinin artırılarak kalitesinin yükseltilmesi, hizmet birliğinin ve etkinliğinin geliştirilmesi, problemlerin yerinde tespiti ve merkez ile taşra teşkilatı arasındaki dayanışmanın, işbirliğinin güçlendirilmesi  gerektiğini vurguladı.

Müfettişler daha sonra Ramazanoğlu Cami ve Çukurova Müftülüğünü ziyaret ederek Sarıçam Suriye Mülteciler kapmını ziyaret etmek üzere ilçeden ayrıldılar.

BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ