Diyanet İşleri Başkanı Erbaş, gençlerle Mehmetçiğe zafer duası yaptı

Diyanet İşleri Başkanı Erbaş, gençlerle Mehmetçiğe zafer duası yaptı

Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Ali Erbaş, “Ailece Sabah Namazı Buluşması” etkinliğinde, çocuklar, gençler ve vatandaşlarla Mehmetçiğe Zafer duası yaptı.

Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Ali Erbaş, “Ailece Sabah Namazı Buluşması” etkinliği kapsamında, çocuklar, gençler ve vatandaşlarla buluştu.

Diyanet İşleri Başkanlığı, Kredi Yurtlar Kurumu Genel Müdürlüğü ve ÖNDER İmam Hatipliler Derneği, İlim Yayma Cemiyeti, Türkiye Gençlik Vakfı (TÜGVA), Ensar Vakfı, Yeni Dünya Vakfı, Gençlik Merkezleri ve Ankara İmam Hatip Hatip Okulları Platformunun işbirliğinde Ahmet Hamdi Akseki Camii’nde gerçekleştirilen etkinlikte Fetih Suresi okundu ardından Diyanet İşleri Başkanı Erbaş, sabah namazını kıldırdı. Başkan Erbaş namazdan sonra “Zeytin Dalı Harekatı”nın zaferle sonuçlanması için camiyi dolduran çocuklar, gençler ve vatandaşlarla Mehmetçiğe dua etti.

Çocukların, gençlerin ve vatandaşların amin diyerek eşlik ettiği duada Başkan Erbaş, “Allah’ım, Vatanımızın güvenliği, milletimizin huzuru, bölgemizde barış ve selametin temini için kahraman güvenlik güçlerimizin sınır ötesi harekatını ve çalışmalarını hayırlı eyle. İzzetimizi, şerefimizi, onurumuzu, harimi ismetimizi çiğnetme! Mabetlerimizin göğsüne uzanan namahrem ellere,  ezanlarımızı susturmak, şanlı bayrağımızı indirmek isteyenlere fırsat verme Allah’ım. Milletimizi, ordumuzu, yurdumuzu, ebediyen payidar eyle, millet olarak birlik ve beraberliğimizi, kardeşliğimizi, güçlü ve daim eyle Allah’ım” niyazında bulundu.

Başkan Erbaş duanın ardından çocuklar ve gençlerle hatıra fotoğrafı çektirdi.

Dünya ve Avrupa Olimpiyat Şampiyonu Milli Güreşçi Taha Akgül’ün de katıldığı etkinliğin sonunda çorba ikramı yapıldı.

BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ