Diva-Sen :ÇANAKKALE RUHU HÂLÂ YAŞIYOR

Diva-Sen :ÇANAKKALE RUHU HÂLÂ YAŞIYOR

Diva-Sen Genel Başkanı Mustafa ÇOPURSUZ  Çanakkale Zaferinin 103. Yıl dömünü münasebetiyle resmi web sitelerinde bir yazı yayınladı .

İşte o yazı ; 

Dünyanın en kesif ordularına karşı iman gücüyle karşı koyan aziz ceddimizin canları pahasına emanet olarak bıraktıkları cennet vatanımız emin ellerde.
Kibirleri zirve yapmış yedi düvelin karşısında gözünü kırpmadan mücadele eden kahraman ordumuzun aynı zamanda insanlık dersi verdiği Çanakkale zaferiyle ne kadar övünsek o kadar azdır. Filhakika hem insan gücü hem de gelişmiş silah gücüyle savaşı kesin kazanacaklarına  inanan kibir abidesi  devletlerin arkalarına baka baka geldikleri gibi gitmeleri intikam alma duygularında ne kadar inatçı olduklarını fevkalade görmekteyiz. Zira gerek ülkemiz içerisinde gerekse de ırak ve suriye hudutları içerisinde geçmişte kalan yenilgilerinin intikamını almak için bugün terörist grupları organize etmeleri bunun en büyük ispatıdır.  Haçlı güruhunun Anadolu topraklarını kendi aralarında parsel parsel paylaşıp süfli emellerine nail olabilmek hayalleri hala depreştiğinden Zeytin Dalı Harekatına ihtiyaç duyulmuştur.  Çanakkale zaferinde bir olan aziz milletimizin şuan cereyan eden Zeytin Dalı harekatında da geceli gündüzlü fiili ve kavli dua nöbetinde olması bizlere geçmişimizi hatırlatmış ve karşımızda gelen cehennem de olsa gözünü kırpmadan vatanı ve mukaddesatı uğruna gül bahçesine girer gibi düşmanla savaşma arzusunda olduğunu göstermiştir. Milletimizin bu denli mukavemetini gören müstemleke devletler bu milleti tanıyamamış olmalı ki hala hedeflerine ulaşabileceklerini beklemekteler. Ama unuttukları bir geçmişleri var o da ÇANAKKALE.
Kendisi yaralı olduğu halde ilk önce düşman askerinin yarasının tedavisinin yapılmasını, bir damla suya ihtiyacı olduğu halde karşısında bulunan düşman askerinin su ihtiyacının karşılanmasını ve her türlü ihtiyaca muhtaç olduğu halde düşman askerlerini kendi nefsine tercih eden bir milletin nesli bugün yine aynı duygularla hareket etmekte ve pirinç içinde taş ayıklar gibi sivil halka zarar vermeden ayırt etmesi savaşta dahi insanlığın  nasıl olması gerektiğini tüm dünyaya göstermektedir. Göğsümüzü kabartan ve teröristlere karşı verilen mücadelelerle en yüksek sesle haykırıyoruz ki ÇANAKKALE RUHU HÂLÂ YAŞIYOR.
Tüm Memur-sen Konfederasyonu ve Diva-Sen ailesi olarak, aziz milletimizin iftihar tablosunu kutluyor ve Afrinde mücadele eden Mehmetcigimize zaferler diliyor,  şehitlerimiz ve gazilerimizle gurur duyduğumuzu tüm dünyaya bir kez daha deklare ediyoruz.

Mustafa ÇOPURSUZ 
Tüm Memur-Sen Konfederasyonu ve 
Diva-Sen Genel Başkanı

BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ