Din Görevlilerinden Hastalara Moral

Din Görevlilerinden Hastalara Moral

Bağcılar İlçe Müftülüğü Din Görevlileri Camiler ve Din Görevlileri Haftası Münasebetiyle Bağcılar Devlet Hastanesi’nde çalışan personel ile yatan hastaları ziyaret ederek, onlara moral verdiler.

Bağcılar Müftülüğü, kamu kurum ve kuruluşlarının yanı sıra esnaf ve sivil toplum kuruluşlarını ziyaret etme geleneğini sürdürüyor.

Din görevlileri ziyaretlerinde ilk olarak Bağcılar Devlet Hastanesi yetkilileri ile görüş alışverişinde bulundu. Daha sonra servis katlarına çıkan din görevlileri, hastaları ziyaret ederek onlara acil şifa temennisinde bulundu.

Hastalara, refakatçilerine ve hastane personeline çeşitli hediyeler de veren din görevlileri, hasta duası almanın mutluluğunu yaşadılar.

Ziyaret hakkında değerlendirmelerde bulunan Bağcılar Müftüsü Musa UZUN; vatandaşlık ve kulluk görevlerinden biri olan hasta ziyaretini unutturmamaya ve en iyi şekilde yaşatmaya çalıştıklarını söyledi.

Yapılan ziyarette hastane personeli, hastalar ve yakınları da, nezaketlerinden dolayı Bağcılar İlçe Müftülüğü personeline ayrı ayrı teşekkür ettiler.

BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ