Din Görevlileri Her Zaman Diyanetinin Yanındadır

Din Görevlileri Her Zaman Diyanetinin Yanındadır
Diyanet-Sen Genel Başkanı Mehmet Bayraktutar Of Merkez camisinde din Görevlileri ile bir araya geldi. 

Bayraktutar konuşmasında ; 

21. Yüzyılın deccalı, bu ülkeye ayar vermeye çalışırken, din Görevlileri birer Ali oldu, Ömer oldu, Osman oldu, Ebubekir oldu’ dedi.

Diyanet İşleri başkanlığını ötekileştiren 21. Yüzyılın deccal hareketi, islamı uluslararası diyaloglara kurban etmeye çalıştı. Öncelikle toplumun damarlarına himmetlerle, fitrelerle girmeye çalışanlar, altın nesil yetiştiriyoruz bahaneleri bu milletin iyi niyetini suistimal etti. 15 Temmuz’da gördüğümüz ise Altın neslin bir gecede akrep nesile dönüşmesiydi.

Kırk yıldan beri meydana getirdikleri şer hareketinin gerçek yüzü, bir gecede düştü ve bu milletin ensesindeki keneler kopmaya başladı.

Şer hareketinin talimatını verenler bugün boş durmuyor. Fetö örgütüne talimat verenler PKK’ya, PYD’ye, DEAŞ’a da talimat verenlerdi. Bu yüzden bizim mücadelemiz yedi düvele karşı başlatılan bir savaştır. Onların kavgası islamın eğemenliğine karşıdır. Bizim ise kavgamız islamı çakallara, tilkilere kurban etmeme yeminimizdir. Bu ülke kurulduğu günden bu yana, ilk defa,manevi kuvvetleri silahlı kuvvetlerin arkasında görmüştür. Dünyanın korktuğu tablo budur. İslamın uyanışını engellemeye çalışanlar, 15 Temmuz’da kurduğu tuzağa kendileri düşmüştür. Bu vakitten sonra bir olmamızdan, iri ve diri olmamızdan başka bir çıkışımız yoktur.

Bugün diyanet İşleri başkanlığına yapılan saldırıların perde arkası, uluslararası bir zihniyetin ürünüdür. Bu saldırılar bir kaç söylemden sonra ortaya atılmış tepkiler değildir. Sürekli diyaneti ve din görevlilerini itibarsızlaştırmaya çalışan bir şer odağı vardır. Bu şer odağı sizden, bizden daha çok çalışmakta, küfrü yaymak İçin, gece gündüz dememektedir.

Bu sebeple bizler il il, köy köy, mezra,mezra gezip,din görevlisi kardeşlerimize bu tuzakları anlatmaktayız. Bu devlet birilerinin eline bastığı İçin hedef tahtasına oturtulmuştur. Diyanet İşleri başkanlığı islam aleminin umudu olduğu İçin rahatsızlık vermiştir. Din Görevlileri 15 Temmuz’da büyük bir sorumluluğu üstlendiği İçin, itibarsızlaştırılmak istenmektedir.

Onlar çok iyi biliyor ki Osmanlı’nın torunları, dinine diyanetine sahip çıktığı an, sırtı yere gelmez.

Yedi cihanda Osmanlı’yı bir ve bütün yapan anlayış Kuran anlayışıdır. Onlar önce ellerimizden kuranı, dillerimizden ezanı, Gönüller’imizden islamı kopardıklarında muvaffak olacaklardır.

Fakat Dünya bilsin ki,bu ülkenin manevi kuvvetleri olan din Görevlileri, devletinin, milletinin, diyanetinin, her zaman yanındadır.

Toplumsal değerlerimizi türlü söylemlerle tartışmaya açmak, toplumun kodlarıyla oynamaya çalışmak, yapılan saldırıları sahaya yaymak içindir. Toplumun Suriye de, Mısırda devleti sokakta yıktığını bilenler, sokakları harekete geçirme derdindeler. Öncelikle bu milleti türlü söylemlerle karşı karşıya getirmeye çalışmak çatışma ortamı oluşturmaya çalışmak şer odağının görevlerinden biridir. Hiç kimse bu milleti mezhepler üzerinden, ırklar üzerinden vurmaya kalkmasın. Bu millet aynı bayrağın,aynı toprağın üzerinde neşru nema olmuş, kıyamete kadar da bir ve bütün olma yemini etmiş erdemli bir millettir. Karanlık odakların içimize sokmaya çalıştığı fitne hareketlerine vereceğimiz en güzel cevap bir olmamız, iri olmamız hep birlikte Türkiye olmamızdır.

BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ