Bayraktutar : Diyanet İşleri Başkanlığı çalışanları ile bir araya geldi

Bayraktutar : Diyanet İşleri Başkanlığı çalışanları ile bir araya geldi

Diyanet-Sen Genel Başkanı Diyanet İşleri Başkanlığı çalışanları ile bir araya geldi Diyanet-sen  üyelerine seslenen Bayraktutar; “Diyanet İşleri Başkanlığı Türkiye’nin en önemli, güzide kurumlarından biridir. Bugün Dünya coğrafyasına başkanlığımızın verdiği katkılar tartışılmazdır” ifadelerini kullandı.

Din görevlilerinin ülke sınırları içerisinde hapsolmayan bir misyona sahip olduğunu dile getiren Bayraktutar önemli olan Din görevlisinin nerede olursa olsun rahat bir ortamda görevini yapmasıdır. Sosyal hayat içerisinde her türlü sıkıntı ile mücadele ediyor fakat başkanlık nezdinde daha önemsenir bir yaklaşımla pozitif ayırımcılığın yapılması gerektiğini dile getirdi.

Bugün Dünya Müslümanlarının umudu haline gelen Türkiye’nin parlayan yıldızı Diyanet İşleri Başkanlığı ise bunun asıl mimarları en ücra köşelerde al bayrak gibi dalgalanan din görevlileri sayesindedir.

Bizler oturduğumuz koltuklara hapsolmadan sahanın, vatandaşın derdiyle dertlendiğimiz için başarılıyız. Bizler ülke menfaatleri söz konusu olduğunda taşın altına gövdemizi sokacak dirayette olduğumuz için bir çoklarının huzurunu kaçırıyoruz.

Huzuru kaçanlar imana ve İslam’a hizmetkar olanları anlamayı deneseler, kavga kültürü yerine tartışma kültürünü önemseseler, emin olun daha büyük ilerlemeler kaydedeceğiz. Fakat bu ülkede sesini duyurmak isteyen Diyanete saldırdığı müddetçe bu beklentinin geç olacağını dile getirdi.

Diyanet İşleri Başkanlık Şubesi Başkanı Abdurrahim Kılıç başkanlık nezdinde yaptıkları çalışmalara değinerek şöyle konuştu; “Din görevlisi kardeşlerimizin sorunlarını yerinde tespit etmek açısından başkanlık şubesi olarak hızlı bir diyalog geliştirmeye gayret ediyoruz. Yaptığımız çalışmalarda başkanlıkta görev yapan kardeşlerimizin takdirleri bizleri sevindirmektedir. Üye sayımızın başkanlık bünyesinde de bizi yetkili kılması çalışmalarımız açısından ciddi bir motive. Kazanım odaklı olan duruşumuzu daha da güçlendirmek adına eksiklerimizi gözden geçirerek daha donanımlı bir etki oluşturmaya gayret ediyoruz “ifadelerini kullandı.

BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ