AÖF 25-26 Mayıs AÖF soruları ve cevapları ekranı !

AÖF 25-26 Mayıs AÖF soruları ve cevapları ekranı !

AÖF sınav soru ve cevapları için tıklayın! 25-26 Mayıs AÖF soruları ve cevapları ekranı.

AÖF FİNAL SORU VE CEVAPLARI NEREDEN YAYINLANACAK?

Öğrenciler, ilgili dönem veya geçmiş dönemlere ait sınavların soru ve cevaplarına ekampus.anadolu.edu.tr adresinden T.C. kimlik numaraları ve şifreleriyle giriş yaparak ulaşabilirler. Sınav sonuçları, sınav tarihinden itibaren yaklaşık 15 gün içinde açıklanmakta olup öğrencilerin adreslerine ayrıca postalanmamaktadır. Sınav sonuçları aof.anadolu.edu.tr web sayfası öğrenci otomasyonundan öğrenilebilir.

AÖF SORU VE CEVAPLARI

AÖF soru ve cevapları  yayınlandı AÖF sonuçlarının açıklanması ise bir süre daha sürecek. Her sınavın ardından “Sonuçlar ne zaman açıklanacak?” konusu gündeme gelirken genellikle AÖF sınav sonuçları 15 gün içinde açıklanıyor.AÖF sınav sonuçları açıklanır açıklanmaz aşağıdaki linke tıklayınız.

AÖF SINAV SORU VE CEVAPLARI İÇİN TIKLAYIN…

Ülke genelinde milyonlarca öğrencinin girdiği AÖF sınav soru ve cevapları hakkında son dakika açıklamaları gelmeye devam ediyor. Sınava giren öğrenciler soru ve cevapları aramaya başlarken en çok aranan konulardan biriside hiç kuşkusuz AÖF not hesaplama oldu. Siz de haberimizde yer alan bilgilerden yararlanarak AÖF soru ve cevaplarına ulaşabilir AÖF not hesaplama linkinden sonuçları ve çözdüğünüz soruların tahminine göre notunuzu hesaplayabilirsiniz.

SINAVIN DEĞERLENDİRİLMESİ VE DERS GEÇME

Sınavların değerlendirilmesi ve ders geçme sistemi “Anadolu Üniversitesi Açıköğretim, İktisat ve İşletme Fakülteleri Eğitim-Öğretim ve Sınav Yönetmeliği” ile bu yönetmeliğin verdiği yetkiye istinaden hazırlanan “Anadolu Üniversitesi Açıköğretim, İktisat ve İşletme Fakülteleri Eğitim-Öğretim ve Sınav Uygulama Esasları” ve “Anadolu Üniversitesi Açıköğretim, İktisat ve İşletme Fakülteleri Öğrenci Değerlendirme Sistemi Esasları”na göre belirlenir. Sınavlarda soru kitapçığı ve cevap kâğıdı olarak iki tür belge kullanılmaktadır. Her dersin cevabı, o dersin isminin yazılı olduğu sütuna işaretlenmelidir. Yanlış sütuna yapılan işaretlemeler kesinlikle değerlendirilmez. Cevap kâğıdında mutlaka ilgili ders için ayrılan ve açıkça dersin adı yazılan sütunu kodlayınız. Sınavlarda öğrenci sayısına bağlı olarak, tek (A), iki (A,B) veya dört (A,B,C,D) kitapçık türü kullanılabilmektedir.

BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ