Antalya Müftülüğü Lise Öğrencileri ile Kahvaltı Programı

Antalya Müftülüğü Lise Öğrencileri ile Kahvaltı Programı

Cami Gençlik Buluşması projesi kapsamında Antalya Merkez Muratpaşa ilçesi Güzeloluk Mahallesinde bulunan Güzeloluk Anadolu Lisesi onikinci sınıf öğrencileri ile Suffe Camii bahçesinde Antalya İl Müftüsü Osman ARTAN ve Muratpaşa Kaymakamı Sedat Sırrı ARISOY  Kahvaltıda bir araya geldiler.

Güzeloluk Mahallesinde bulunan Güzeloluk Anadolu Lisesi onikinci sınıf öğrencileri aynı mahallede bulunan Suffe Camii İmam Hatibi Gökhan ÇOBAN’ın görevli olduğu Suffe Camii bahçesinde Kahvaltı programına katıldılar.

Suffe Camii bahçesinde düzenlenen kahvaltıya Antalya İl Müftüsü Osman ARTAN, Muratpaşa Kaymakamı Sedat Sırrı ARISOY, İl Müftü Yard. Osman DEMİREL, Muratpaşa İlçe  Müftüsü Celil KARACA, Muratpaşa Kaymakamlığı Yazı İşleri Müdürü Mehmet Ali ÇELEBİ, Güzeloluk Anadolu Lisesi Müdürü Cengiz BÜYÜKKEBİZ, öğretmenler, öğrenciler, mahalle muhtarı İzzet AK ve Güzeloluk Suffe Cami İmam Hatibi Gökhan ÇOBAN katıldılar.

İl Müftüsü Osman ARTAN programda yaptığı konuşmada öğrencilere ve öğretmenlerine hoşgeldiniz diyerek bu ve benzeri programların Antalya’nın diğer ilçelerinde de yapılması gerektiğini söyledi. Program sonunda Cami İmam Hatibi Gökhan ÇOBAN öğrencilere cami hakkında bilgiler verdi.

BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ