Antalya Müftülüğü , 2. Öğrenme Şenlikleri Açılışı Yapıldı

Antalya Müftülüğü , 2. Öğrenme Şenlikleri Açılışı Yapıldı

Antalya Valiliği, Büyükşehir Belediye Başkanlığı İl Milli Eğitim Müdürlüğü ve Tüm resmi Kurumların iştiraki ile düzenlenen “Öğrenme Şenlikleri“nin 2.’sinin açılışı  Antalya Valisi Yardımcısı Sayın Nurettin ATEŞ, Daire amirleri ve kurum temsilcilerinin katılımlarıyla Muratpaşa İlçesinde bulunan Cam Piramitte yapıldı.

Yapılan programa İl Müftüsü Osman ARTAN İl Müftü YardımcılarıMustafa AYDIN, Osman DEMİREL, Mustafa ŞİMŞEK, Din Hizmetleri ve Eğitimi Şube Müdürü Mehmet ÇATALBAŞ, Eğitim Uzmanı Orhan AKKOÇ ve Antalya Müftülüğünce  görevlendirilen personel katıldı.

İl Müftüsü Artan ve beraberindekiler Cam Pramitin içinde Kurumların tanıtım stantlarını gezdi. Müftülük tarafından açılan stantta 4-6 yaş, yetişkin, görme engelli, işitme engelli ve hafızlık kursları, çini sanatçısı Müftülük Murakıp Şaban AYDEMİR, İl Müftülüğü sazendeleri marifetlerini, çalışmalarını ve hünerlerini sergilediler.

İl Müftüsü Osman ARTAN müftülüğe ayrılan standı ziyaret ederek stant içinde bulunan görevlilerden bilgi aldı  ve emeği geçenlere teşekkür etti.

 

Kaynak : Dini Haberlerim

Haberlerimizi Facebook Grubumuzdan Takip Edebilirsiniz : Tıklayınız

BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ