Ankara Müftülüğü “Engelsiz Din Eğitimi” Temalı Program

Ankara Müftülüğü “Engelsiz Din Eğitimi” Temalı Program

“Dünya Engelliler Günü” münasebetiyle Ankara Müftülüğü Engelliler Koordinatörlüğü tarafından, TDV Konferans salonunda “Engelsiz Din Eğitimi” temalı bir program gerçekleştirildi.

Görme engelli Müezzin Kayyım Hasan ÇELEBİ’nin Kur’an-ı Kerim tilaveti ile başlayan program, İl Müftü Yrd. Mustafa TEKİN’in açılış konuşması ile devam etti.

Programda, Diyanet İşleri Başkanlığı tarafından hazırlanan engelliler konulu sinevizyon gösteriminin ardından Çankaya Müftülüğü Gülistan İşitme Engelli Kur’an Kursu öğrencileri “Allah var gam yok” ilahisini icra etti.

Daha sonra Altındağ Müftülüğü Anafartalar Çarşı Mescidi İşitme Engelli Bayan Kur’an Kursu öğrencilerinin şiir ve ilahileri ile görme engelli Kur’an Kursu Öğreticisi Serpil YILMAZ ve görme ve İşitme engelli İsmet KABASAKAL yaşadıkları duygu ve tecrübeleri paylaştı.

Sincan Müftülüğü Hüda İşitme Engelli Kız Kur’an Kursu Öğrencilerinin Hamdele-Salvele dualarının ardından program sonunda,  protokol tarafından Engelli Öğrencilere ödülleri takdim edildi.

Programa, Vali Yrd. Recep ERKILIÇ, Vali Yrd. Metin ARSLANBAŞ, İl Müftü Yardımcıları, İlçe Müftüleri, İl Müftülüğü Engelliler Koordinatörleri, engelli vatandaşlar ve aileleri katıldı.

Programın sunuculuğunu, kendileri de görme engelli olan Kur’an Kursu Öğreticisi Canan ATALAY ve Memur Sevda SEVİNÇ yaptı.

BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ