4-6 Yaş Kursu Öğreticilerine Yönelik Eğitim Semineri

4-6 Yaş Kursu Öğreticilerine Yönelik Eğitim Semineri

Kocaeli İl Müftü yardımcısı Dr. Ravza Cihan, Din Hizmetleri ve Eğitimi Şube Müdürü İbrahim Akça ile Eğitim Uzmanı Gülsen Sünbül tarafından planlaması yapılan 4-6 yaş öğreticilerine yönelik eğitici eğitimi semineri yapıldı. Seminere 12 ilçeden 377 Kuran Kursu Öğreticisi katıldı. Seminerler  saat 09:30 – 17:30 saatleri arasında icra edildi.

Eğitim seminerini vermek üzere Şehir Üniversitesi Meslek Yüksek Okulu Çocuk Gelişimi Bölümü Öğretim Görevlisi Nurten Güneş davet edildi. Güneş  “Sınıf Ortamının Düzenlenmesi Ve Materyaller” ile “ Sınıf Yönetimi ” konularında seminer verildi.

Öğleden sonra Erken Çocukluk Gelişim Uzmanı Psikolojik Danışman Zeynep Özdoğru tarafından “Okul Öncesi Dönem Çocuklarda İstenmeyen Davranışlar Ve Müdahale Yöntemleri” ile “Okul Öncesi Dönemi Gelişim Dönemleri Ve Takip Edilmesi Gereken Basamaklar” konularında seminer verdi.

Seminere katılan öğreticilere önceden hazırlanmış olan 4-6 yaş öğretici seminer değerlendirme formu dağıtılarak seminerle ilgili görüş ve önerileri alındı.

 

Kaynak : Dini Haberlerim

BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ