2022DHBT -5- Fasikül Deneme

2022DHBT  -5- Fasikül Deneme

2022 DHBT FASİKÜL DENEME 

 ÖSYM SİSTEMİNE  %100 UYUMLU

5 DENEME SİZLERLE 

 

 

 

Örnek Sorular ;

 

 

 

WHATSAPP SİPARİŞ 

 

0544 529 8559 

 

 

 

 

 

Önsöz

 

DHBT için hazırlanan adaylarımız ;

2014 yılı itibarıyla ÖSYM tarafından yapılan DHBT-1 ve DHBT-2 sınavlarına hazırlık yapıyorsunuz. ÖSYM‛nin soru tarzlarına pek de yabancı değilsiniz. Biz de elimizden geldiğince bu tarza yakın bir hazırlık çalışmasını sizlere sunduk.

Ösym tarafından açıklandığı gibi DHBT-1’den 20, DHBT-2’den 20 soru olmak üzere 40 soru sorulacaktır. DHBT-1 ortak sorular olmakla birlikte DHBT-2’de mezun olunan okulların müfredatına göre sorulardan oluşacaktır. Örneğin: İmam Hatip Lisesi mezunu olanlar için okul müfredatından sorular çıkacaktır. İlahiyat Ön Lisans mezunları için de Açıköğretim İlahiyat Ön lisans müfredatından sorular sorulacaktır. Ayrıca İlahiyat Mezunları için de fakülte müfredatı esas alınacaktır. Biz de tüm bu müfredatı göz önünde bulundurarak sınav öncesi mümkün olduğunca ayrıntılara girmeden tüm konuları içeren bir deneme sınavı hazırladık. Yeterli miktarda soru çözmemiz bu sınavda başarınızı artıracaktır.

Çalışmamızda gözden kaçan kısımlar illâki olabilir.3M Yayınları; DHBT alanında denemeleri, konu anlatım kitapları ile ilerleyen süreçte yine sizlerin yanında olacaktır. Özenle hazırladığımız Ösym sistemine uygun olarak hazırlanan; 5 denemeden oluşan kitabımız sizlerin başarısına önemli bir katkı sağlayacaktır.

 

Başarılar.

Komisyon

 

 

BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ