2017 yılı 1. Dönem AÖL sınav sonuçları açıklandı!

2017 yılı 1. Dönem AÖL sınav sonuçları açıklandı!

Açık Öğretim Lisesi 2017 yılı 1. dönem sınav sonuçları lise hayatına dışarıdan devam eden öğrenciler tarafından merak konusu olmaya devam ediyor. Milli Eğitim Bakanlığı tarafından açıklama geldi. 

Açık Öğretim Lisesi 2017 yılı 1. dönem sınav sonuçları açıklandı. Sonuçları öğrenmek için ne yapmamız gerekiyor. Öncelikle aşağıdaki linke tıklayarak Açık Öğretim Lisesi sayfasına ulaşabilirsiniz. Öğrenci Numarası ve Şifresi ile giriş yaptıktan sonra sol tarafta Öğrenci Genel Bilgiler sekmesinin hemen altında Ders bilgileri (Alınan) sekmesine tıklayın. Daha sonra çıkan pencerede Dönem Dersleri yazan butona tıklayın. 2017-1 dönemini seçerek 9-10 Aralık’ta girmiş olduğunuz sınavın sonuçlarına ulaşabilirsiniz.

MEZUN OLAN ÖĞRENCİLER

Üniversiteyi kazanmış ve 09 – 10 Aralık 2017 tarihinde yapılan sınav sonucunda mezuniyet hakkını kazanan öğrencilerin mezuniyet işlemleri tamamlanmış olup, bu öğrencilerin sayfalarında mezun ibaresi yazmaktadır. Bu durumdaki öğrenciler tüm halk eğitim merkezlerinden çıkma belgesi veya e-Devlet sistemi üzerinden mezuniyet belgelerini alabileceklerdir.

AÖL 2. DÖNEM KAYIT YENİLEME TARİHİ BELLİ Mİ?

Sınav sonuçlarının açıklanmasının ardından bir başka merak konusu da 2. dönem kayıtlarının ne zaman yapılacağı oldu. Fakat Milli Eğitim Bakanlığı henüz 2017-2018 iş takvimini yayımlamadığı için 2. dönem kayıt yenileme tarihi belli değil. 2017-2018 2. Dönem kayıt yenileme tarihleri belli olduğunda bunu haberimizden takip edebilirsiniz.

SINAV SONUÇLARINA ULAŞMAK İÇİN TIKLAYIN

2017-2018 YILI İŞ TAKVİMİNE GİTMEK İÇİN TIKLAYINIZ

BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ